Търсене
0
Кошница
Ново

Връщане и замяна

darktony.com предоставя възможност на клиентите си да върнат или заменят закупена от тях стока в 14-дневен срок от датата на получаване в следните случаи:

  • Смяна на размера
  • Неудовлетвореност от търговският вид на продукта
  • Промяна на решението относно направената покупка

 Във всеки един от по-горе опоменатите случаи разходите по транспорта и доставката се поемат и са дължими от страна на клиента. В случай на неправилно изпълнена пъръчка или грешка от страна на darktony.com разходите по доставката се поемат от страна на сайта. В случаите на замяна новия модел се изпраща на клиента след окончателното  връщане на вече закупения продукт. В случаите на окончателно върнат продукт клиента получава сумата на продукта по банков път в рамките на 5 работни дни. Моля при подаване на заявка, имайте предвид следното:

  • След изтичането на 14-дневният срок, потребителят може да върне стоката само в случай че тя е дефектирала.
  • Задължително е прилагането на получения документ при доставка - касов бон или фактура.
  • Продуктите не трябва да имат нарушена цялост, липса на етикет или опаковка или нарушен търговски вид.

 

Форма за връщане на продукти

 

Каква е процедурата?


Уведомление за отказ от покупка на стока може да се изпрати чрез бутон ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ, част от секция ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ,разположени най-долу на САЙТА или да се изпрати на хартиен носител на адрес: гр.София, район Редута, п.к 1505, ул. Блага Димитрова 1, офис 2. За да упражни правото си на ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ, ПОТРЕБИТЕЛЯТ трябва да  уведоми Рефреш-2014 ЕООД попълвайки  формата ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ. Този формуляр е представен в най-долната част на САЙТА с название ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ, част от секция ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ.

За всякакви въпроси и спорни ситуации моля прочетете внимателно  Общи условия за ползване на сайта